Karácsony Gergely: Következményei lesznek a hókáosznak!

Karácsony Gergely: Következményei lesznek a hókáosznak!

Kibúvóknak ilyenkor nincs helyük, a hókáosz kezelésében az FKF elégtelent kapott, ennek pedig lesz személyi következménye - mondja Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely nem az a vezető, akinek az irányítása alatt következmények nélkül lehet bénázni és össze-vissza handabandázni. A főpolgármester a HVG-nek adott interjújában kertelés nélkül beszélt a közterület-kezelő hétfői hókáoszban nyújtott gyenge teljesítményéről.

Karácsony szó szerint így fogalmazott: Nem vagyok elégedett azzal, amit az FKF nyújtott hétfőn, megértem sokak felháborodását, elfogadhatatlanul sok kellemetlenséget okozott a havazás. A szűk keresztmetszet a munkaerőhiány, nem sikerült elég embert leigazolni, ezt súlyosbítja az elavult géppark. De a kibúvóknak ilyenkor nincs helyük, tudom, az ügy kezelésében elégtelent kapott a cég, ennek lesz következménye.

Magyarországon a Fidesz 9 éve tartó romboló országlása alatt nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy egy hivatalban lévő politikus ne a mundér becsletét vagy a saját hátsóját védje, hanem az emberek érdekeit, akik megválasztották és akikért felelősséggel tartozik. Karácsony Gergely viszont pontosan ezt teszi, újra és újra bebizonyítja, hogy számára a budapestiek a legfontosabbak, nem pedig a politikai nyerészkedés.

Csak így tovább, Karácsony Gergely!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője. 

  • 2020.07.01

Tapló Tarlós kínosan mentegetőzik Orbán csicskamédiájánál

Tarlós még mindig hibát hibára halmoz. Ahelyett, hogy méltósággal viselte volna bukását, szánalmas vagdalózással próbálkozik.