Karácsony Gergely: Következményei lesznek a hókáosznak!

Karácsony Gergely: Következményei lesznek a hókáosznak!

Kibúvóknak ilyenkor nincs helyük, a hókáosz kezelésében az FKF elégtelent kapott, ennek pedig lesz személyi következménye - mondja Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely nem az a vezető, akinek az irányítása alatt következmények nélkül lehet bénázni és össze-vissza handabandázni. A főpolgármester a HVG-nek adott interjújában kertelés nélkül beszélt a közterület-kezelő hétfői hókáoszban nyújtott gyenge teljesítményéről.

Karácsony szó szerint így fogalmazott: Nem vagyok elégedett azzal, amit az FKF nyújtott hétfőn, megértem sokak felháborodását, elfogadhatatlanul sok kellemetlenséget okozott a havazás. A szűk keresztmetszet a munkaerőhiány, nem sikerült elég embert leigazolni, ezt súlyosbítja az elavult géppark. De a kibúvóknak ilyenkor nincs helyük, tudom, az ügy kezelésében elégtelent kapott a cég, ennek lesz következménye.

Magyarországon a Fidesz 9 éve tartó romboló országlása alatt nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy egy hivatalban lévő politikus ne a mundér becsletét vagy a saját hátsóját védje, hanem az emberek érdekeit, akik megválasztották és akikért felelősséggel tartozik. Karácsony Gergely viszont pontosan ezt teszi, újra és újra bebizonyítja, hogy számára a budapestiek a legfontosabbak, nem pedig a politikai nyerészkedés.

Csak így tovább, Karácsony Gergely!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.