Karácsony: Tarlóst nem érdeklik a panelban lakók

Karácsony: Tarlóst nem érdeklik a panelban lakók

Újabb videóban tesz fel kellemetlen kérdést Karácsony Gergely Tarlós Istvánnak.

Az egyesült ellenzék és a változás egyetlen főpolgármester-jelöltje ezúttal azt kérdezi a tapló Tarlóstól: miért nem tett semmit a panelprogram folytatása érdekében?

Karácsony Gergely a videóban felidézi: 2010 után az Orbán-kormány leállította a panellakások felújítására és energiahatékonysági korszerűsítésére kiírt pályázatokat. Még azt a pénzt sem adta tovább a magyar családoknak, amit az Európai Unió direkt erre a célra adott.

A kellemetlen igazság tehát, ami a videóból kiderül: Tarlós István – Orbán Viktor bábjaként – semmit nem tett a panellakásban élők megsegítése érdekében.

Karácsony Gergely azt ígéri, hogy főpolgármesterré választása, vagyis október 13-a után újraindítja a panelprogramot, ezzel is csökkentve a budapesti családok rezsijét.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.