Megakadályozná az atlétikai stadion felépítését Kassai Dániel

Megakadályozná az atlétikai stadion felépítését Kassai Dániel

Írjatok egy pár mondatos e-mailt a kerületi polgármestereteknek, hogy NEM szeretnétek, hogy megint rajtunk hízzanak Orbán oligarchái - biztat kezdeményezésében Kassai Dániel független önkormányzati képviselő.

Kassai Dániel egy független önkormányzati képviselő Pestlőrinc-Pestimrén, aki úgy döntött, nem nézi tétlenül, hogy az Orbán-csicskák ráerőltetnek Budapestre egy újabb, ezentúl atlétikai stadiont. A helyi politikus olyan kezdeményezéssel élt, melyben a budapesti polgárokat arra kéri, hogy írjanak a polgármestereknek levelet, amelyben arra kérik a kerületvezetőket, akadályozzák meg a Dél-Pesten felépíteni kívánt gigaberuházást.

Kassai szavai az ellenzéki városvezetőknél bizonyára nyitott fülekre találnak majd, hiszen Karácsony Gergely főpolgármester egyik legfontosabb választási ígérete éppen a stadionstop volt. Ez azt jelenti, hogy a Főváros nem járul hozzá újabb stadionok építéséhez addig, amíg a Fidesz-kormány rendbe nem teszi a válságos helyzetben lévő egészségügyet.

Ha Te is támogatnád Kassai kezdeményezését, oszd meg a fenti videót!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.