Megakadályozná az atlétikai stadion felépítését Kassai Dániel

Megakadályozná az atlétikai stadion felépítését Kassai Dániel

Írjatok egy pár mondatos e-mailt a kerületi polgármestereteknek, hogy NEM szeretnétek, hogy megint rajtunk hízzanak Orbán oligarchái - biztat kezdeményezésében Kassai Dániel független önkormányzati képviselő.

Kassai Dániel egy független önkormányzati képviselő Pestlőrinc-Pestimrén, aki úgy döntött, nem nézi tétlenül, hogy az Orbán-csicskák ráerőltetnek Budapestre egy újabb, ezentúl atlétikai stadiont. A helyi politikus olyan kezdeményezéssel élt, melyben a budapesti polgárokat arra kéri, hogy írjanak a polgármestereknek levelet, amelyben arra kérik a kerületvezetőket, akadályozzák meg a Dél-Pesten felépíteni kívánt gigaberuházást.

Kassai szavai az ellenzéki városvezetőknél bizonyára nyitott fülekre találnak majd, hiszen Karácsony Gergely főpolgármester egyik legfontosabb választási ígérete éppen a stadionstop volt. Ez azt jelenti, hogy a Főváros nem járul hozzá újabb stadionok építéséhez addig, amíg a Fidesz-kormány rendbe nem teszi a válságos helyzetben lévő egészségügyet.

Ha Te is támogatnád Kassai kezdeményezését, oszd meg a fenti videót!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.