Menő kézilabdapályája lett volna Ferencvárosnak, de Kocsis Máté megakadályozta

Menő kézilabdapályája lett volna Ferencvárosnak, de Kocsis Máté megakadályozta

A Haller Park felújítása kapcsán kialakítottak volna egy szabadtéri kézilabdapályát is Ferencvárosban. De szánalmas módon a kicsinyes Fidesz-csicska Kocsis Máté ezt megakadályozta.

Már javában zajlik a Haller Park felújítása. Ennek részeként kialakítottak volna egy szabadtéri kézilabdapályát is. Ez azonban nem fog megvalósulni, ugyanis a fideszes Kocsis Máté által vezetett kézilabda-szövetség hirtelen kitalálta, hogy elfogyott az erre szánt pénzük. 

Beszédes, hogy amikor még a bukott fideszesek vezették Ferencvárost, akkor volt erre pénze az MKSZ-nek. Miután pedig nagy többséggel megválasztották Baranyi Krisztinát a IX. kerület polgármesterének, hirtelen bejelentik: mégsem adnak pénzt a pályára. 

Kocsis Máté bemutatta, milyen a fideszes demokráciafelfogás.

Szánalmas óvodás csoportként viselkednek a fideszesek. Nem bírják elfogadni, hogy a ferencvárosi Fidesz-bábok csúnyán elbuktak, a kerületi lakosok hatalmas fölénnyel zavarták el őket. Ezért most dedós módon egy egész kerületen próbál Kocsis Máté bosszútállni.  

Ezzel azonban csak még lejjebb süllyed a magyar emberek szemében Kocsis, Orbán és az összes Fidesz-csicska!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.