Nem kapott bizottságot a Fővárosi Közgyűlésben Baranyi

Nem kapott bizottságot a Fővárosi Közgyűlésben Baranyi

Sajnos egy megbízható és tisztességes polgármestert nem tartottak érdemesnek arra, hogy a Fővárosi Közgyűlés bizottságaiban dolgozhasson. 

Baranyi Krisztina, a ferencvárosi friss polgármester csalódott Facebook posztban osztotta meg a történteket a lakosokkal. 

A bejegyzésében leírta, hogy a Budapestet vezető pártok nem tartották polgármesterként és közgyűlési tagként érdemesnek arra, hogy a Fővárosi Közgyűlésben bizottságaiban dolgozzon. Bezzeg Pál Tibort igen. Senkit nem érdekelt az, hogy az illetőt Ferencváros polgárai mintegy harminc év után kiszavazták a város vezetéséből. Pál Tibor a Költségvetési Bizottság tagjaként dolgozik majd.

Baranyi hozzátette, hogy természetesen tudomásul veszi a tényeket, de a pozíciókról szóló döntést nem tudta megszavazni, ugyanis a tárgyalás előtt tíz perccel kapta kézhez, akkor szembesült ezzel a helyzettel. 

"Van, ami nem változik." - csatolta a fotóhoz, amelyen Pál Tibor éppen esküt tesz.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.