Németh Szilárd hatalmasat hazudott

Németh Szilárd hatalmasat hazudott

A Fidesz saját pártalapítványa buktatta le Birkózószilárdot, hogy hazudott amikor Orbánt próbálta védeni. 

Megírtuk, Orbán Viktor erődemonstráció céljából olyat tett, amit a legsötétebb pártállami időkben láttunk utoljára: Egy országot fenyegetett meg azzal, hogy egyenruhás katonák jelentek meg az évértékelőjén. Pedig törvény tiltja, hogy katonák pártrendezvényen egyenruhát viseljenek.

Miután kiderült, hogy törvénytelen, ha katonák masíroznak egy pártrendezvényen, Orbán birkózócsicskája a lehető legszánalmasabb hazugsággal próbálta menteni a helyzetet. Rezsiszilárdnak volt bőr a képén azt állítani, hogy Orbán évértékelője nem pártrendezvény, mert azt egy valódi civil szervezet szervezte.

Orbán után Németh Szilárd is ordas nagy hazudozásba kezdett. 

Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő erre úgy reagált, már szavak sincsenek arra, hogy Orbán és csicskásai mennyire hülyének néznek mindenkit ebben az országban. Kijelentette:  Nem olyan egyszerűen kimagyarázható ez a történet, mint ahogy Németh Szilárd gondolja. Nem maradhat következmények nélkül, hogy katonák masíroznak fideszes rendezvényen. 

Szabó Szabolcsnak igaza volt: Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy törvénysértés történt!

A Népszava kérdésére elismerte a Fidesz pártalapítványa, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány, hogy a társszervezőként részt vettek a felcsúti miniszterelnök évértékelőjének szervezésében. A katonák tehát tényleg egy pártrendezvényen vettek részt egyenruhában, miközben ezt a jogszabály egyértelműen tiltja. 

Szabó Szabolcs a hírre úgy reagált, ez a beismerés két dolgot igazol.

1. Pártrendezvény volt, amin törvényi tiltás ellenére vettek részt egyenruhás tisztek.

2. Németh Szilárd hazudott.

Szabó Szabolcs: Egy egész országot néznek hülyének Orbán és csicskái!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Orbán még saját évértékelőjén is törvényt sérthetett. Egy országot fenyegetett meg azzal, hogy egyenruhás katonák jelentek meg a hazugságözönén. Pedig törvény tiltja, hogy katonák pártrendezvényen egyenruhát viseljenek. Hatalmas felháborodást keltett az ügy, ugyanis rendszerváltás óta először voltak pártrendezvényen egyenruhás tisztek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.