Németh Szilárd hatalmasat hazudott

Németh Szilárd hatalmasat hazudott

A Fidesz saját pártalapítványa buktatta le Birkózószilárdot, hogy hazudott amikor Orbánt próbálta védeni. 

Megírtuk, Orbán Viktor erődemonstráció céljából olyat tett, amit a legsötétebb pártállami időkben láttunk utoljára: Egy országot fenyegetett meg azzal, hogy egyenruhás katonák jelentek meg az évértékelőjén. Pedig törvény tiltja, hogy katonák pártrendezvényen egyenruhát viseljenek.

Miután kiderült, hogy törvénytelen, ha katonák masíroznak egy pártrendezvényen, Orbán birkózócsicskája a lehető legszánalmasabb hazugsággal próbálta menteni a helyzetet. Rezsiszilárdnak volt bőr a képén azt állítani, hogy Orbán évértékelője nem pártrendezvény, mert azt egy valódi civil szervezet szervezte.

Orbán után Németh Szilárd is ordas nagy hazudozásba kezdett. 

Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő erre úgy reagált, már szavak sincsenek arra, hogy Orbán és csicskásai mennyire hülyének néznek mindenkit ebben az országban. Kijelentette:  Nem olyan egyszerűen kimagyarázható ez a történet, mint ahogy Németh Szilárd gondolja. Nem maradhat következmények nélkül, hogy katonák masíroznak fideszes rendezvényen. 

Szabó Szabolcsnak igaza volt: Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy törvénysértés történt!

A Népszava kérdésére elismerte a Fidesz pártalapítványa, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány, hogy a társszervezőként részt vettek a felcsúti miniszterelnök évértékelőjének szervezésében. A katonák tehát tényleg egy pártrendezvényen vettek részt egyenruhában, miközben ezt a jogszabály egyértelműen tiltja. 

Szabó Szabolcs a hírre úgy reagált, ez a beismerés két dolgot igazol.

1. Pártrendezvény volt, amin törvényi tiltás ellenére vettek részt egyenruhás tisztek.

2. Németh Szilárd hazudott.

Szabó Szabolcs: Egy egész országot néznek hülyének Orbán és csicskái!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Orbán még saját évértékelőjén is törvényt sérthetett. Egy országot fenyegetett meg azzal, hogy egyenruhás katonák jelentek meg a hazugságözönén. Pedig törvény tiltja, hogy katonák pártrendezvényen egyenruhát viseljenek. Hatalmas felháborodást keltett az ügy, ugyanis rendszerváltás óta először voltak pártrendezvényen egyenruhás tisztek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI