Niedermüller: A Fidesz semmit nem tesz a pedagógusokért!

Niedermüller: A Fidesz semmit nem tesz a pedagógusokért!

Niedermüller Péter: Erzsébetváros jelenlegi vezetése semmit nem tesz a pedagógusokért!

 

Niedermüller Péter, Erzsébetváros közös ellenzéki polgármester-jelölje Facebook-oldalán jelentette be, hogy már a Nefelejcs utcai óvoda is dadust és óvónőt keres. Ráadásul az egész országban több ezer pedagógust keresnek iskolák, óvodák az új tanév indultával.  

Niedermüller: a hazudozással ellentétben a kormány egyre kevesebbet költ oktatásra!

Nem véletlen, hogy ekkora pedagógushiány van hazánkban. Ma Magyarország olyan hely, ahol a kormány - minden hazudozás és mellébeszélés ellenére - egyre kevesebbet költ oktatásra. Nincsenek óvonők, nincsenek tanárok, mert kevés a fizetés, nem kapnak megbecsülést pedagógusaink - jelentette ki Niedermüller Péter. 

Mindennek fényében különösen felháborító azt látni, hogy a Fidesz köznevelési államtitkárja szerint nagy szerencse a pedagógushiány. Ahogy a 444.hu arról beszámolt, Maruzsa Zoltán a A HírTV-ben azt találta mondani, hogy “több ezer ember végez az egyetemeken, ha nem lenne kiírva több ezer álláshely adott esetben, volt olyan kérdés, ami hétszáz óvodapedagógus álláshelyre kérdezett rá nálunk, ezernégyszázan végeznek. Nagy szerencse, hogy van hétszáz kiírt álláshely”.  Ráadásul a fideszes politikus a tiltakozásokat is puszta választási kampánynak tudja be. A 444 cikke arra is kitér, hogy Maruzsa csak arról az adatról megfeledkezett, miszerint a kezdő pedagógusok mintegy 30 százaléka egy év után, további 30 százalék pedig öt év után elhagyja a pályát. 

Niedermüller: minden lakó alapvető érdeke a jobb közoktatás!

Niedermüller Péter Erzsébetváros jelenlegi vezetésével ellentétben minden rendelkezésére álló eszközzel segíteni, támogatni fogja a kerületben lévő óvodákat, bölcsődéket, az oktatást. Mert ez minden lakó alapvető érdeke.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.