Niedermüller: Azonnal felújítjuk a Péterfy Kórházat!

Niedermüller: Azonnal felújítjuk a Péterfy Kórházat!

Niedermüller Péter a VII. került polgármestereként el fogja érni, hogy végre érdemi lépések legyenek a Péterfy Kórház helyrehozatala érdekében. 

Niedermüller Péter, az ellenzék közös erzsébetvárosi polgármesterjelöltjének egyik legfontosabb, elsődleges célja a Péterfy Sándor Utcai Kórház mielőbbi felújítása.

Egy 21. századi fővárosban nincs helye ilyen kórházi állapotoknak!

Garanciát válla arra, hogy polgármesterként október 13-a után azonnal lépéseket tesz majd annak érdekében, hogy javítson a kórház jelenlegi helyzetén. 

Most vasárnap ki kell szabadítani Budapestet és Erzsébetvárost a Fidesz markából, hogy végre megkapják a helyi lakosok a nekik kijáró modern európai egészségügyi ellátást!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.