Niedermüller fellép az antiszemita plakátrongálás ellen

Niedermüller fellép az antiszemita plakátrongálás ellen

Niedermüller Péter és erzsébetvárosi képviselőjelöltje feljelentést tettek, amiért antiszemita tartalommal rongálták meg az ellenzéki jelölt plakátját.

Niedermüller Péter erzsébetvárosi képviselőjelöltjének, Borka-Szász Tamásnak a plakátjára felakasztott Dávid-csillagot rajzoltak. 

A kampány leggyalázatosabb esete!

Az ellenzék közös erzsébetvárosi polgármesterjelöltje az eddigi kampány legdurvább, legmeghökkentőbb megnyilvánulásának nevezte a történteket. Ilyen mocskos antiszemita gyűlöletcselekmény 2019-ben Magyarországon nem történhetne meg!

Éppen ezért Niedermüller Péter és Borka-Szász Tamás közösen feljelentést is tettek a hetedik kerületi rendőrkapitányságon. 

Az Orbán-rezsim tehet erről!

Niedermüller Péter szerint az, hogy ennyire elmérgesedett, szélsőségessé vállt hazánkban a politikai kultúra, szorosan összefügg a Fidesz-kormány gyűlölködő kommunikációjával.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.