Niedermüllerék házhoz vitték a Fidesz-báboknak a kerületi szeméthalmot

Niedermüllerék házhoz vitték a Fidesz-báboknak a kerületi szeméthalmot

Niedermüller Péter, az ellenzék közös polgármesterjelöltje csapatával együtt összeszedte Belső-Erzsébetváros szeméthalmát. Majd azt az önkormányzati hivatal elé vitték, hogy a fideszesek észrevegyék végre, milyen mocskos a kerület. 

Képviselőjelöltjeivel és aktivistáival közösen Niedermüller Péter több tíz zsák szemetet szedett össze Belső-Erzsébetvárosban. 

Ha már a fideszes városvezetés nem hajlandó legalapvetőbb feladatát, a kerület tisztán tartását sem biztosítani, az ellenzéki polgármesterjelölt vette kezébe a dolgot.

Niedermüllerék a fideszes városvezetés helyett szedték össze a szemetet.

Az egyetlen óra alatt összegyűjtött rengeteg szemetet Niedermüllerék elvitték az erzsébetvárosi önkormányzati hivatal elé, hogy a kerülettel egyáltalán nem foglalkozó Fidesz-bábok észrevegyék végre, milyen mocskosak az utcák. Ráadásul így a városvezetésnek nincs is már más dolga, csak elszállítatni a szemetet.  

Polgármesterként garantálni fogja a kerület tisztaságát Niedermüller Péter.

Niedermüller Péter polgármesterként biztosítani fogja, hogy ne aktivistáknak kelljen vasárnap hajnalban szemétszedésre indulniuk, hanem az önkormányzat el fogja végezni a dolgát. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.