Orbán annyira hiteles, mint az Állatfarm Napóleonja - semennyire!

Orbán annyira hiteles, mint az Állatfarm Napóleonja - semennyire!

Orbán és bandájának hirtelen kizöldülése pont olyan hiteles, mint az Állatfarm Napóleonjának szlogenjei. Hazug módon egyszer ez, egyszer az, ami épp szavazatokat hoz.

Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor hirtelen zöldpolitikiai fordulatára. Mint arról az Ez a Lényeg is beszámolt, a felcsúti miniszterelnök évértékelő hazugságcunamijában arról beszélt, elkezdenek végre foglalkozni a klímavédelemmel. 

Orbán legnagyobb hazugságai az évértékelőjében

A felcsúti miniszterelnök nagyon hosszan próbálta hitegetni az arra fogékonyakat arról, mekkora siker az elmúlt 10 éves "kormányzásuk". Mi az Ez a Lényegnél figyelemmel követtük ezt az átlátszó hazugságözönt és összeszedtük Orbán legnagyobb ferdítéseit. Volt bőven. Évértékelő sajtótájékoztatóján beszélt egy kicsit az egészségügy siralmas állapotáról Orbán, - erről itt írtunk részletesen- mai évértékelőjén azonban már ennyire sem futotta.

Valóban ideje volt már, hogy észrevegyék, mennyire fontos lenne foglalkozni környezetünk megóvásával. De szörnyen átlátszó, ahogy pár napja még klímahisztiről papolt a teljes Fidesz, hirtelen meg a legnagyobb zöldként próbálnak tetszelegni. 

Szabó Szabolcs szerint ez annyira hiteles, mint amikor az Állatfarmban az egyik héten még a "négy láb jó, két láb rossz" szlogent ismételgetik a Napóleont követő birkák, majd hitelen a másik héten váltanak a "négy láb jó, két láb jobb" szlogenre. Hozzátette: 

Én azt javaslom a választóknak, hogy hallgassanak inkább azokra, akik következetesen ugyan azt mondják.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI