Orbán csicskái hazugsághadjáratot indítottak László Imre ellen

Orbán csicskái hazugsághadjáratot indítottak László Imre ellen

Már megint undorító hazudozással próbálják a fideszes szennylapok lejáratni Dr. László Imrét, a XI. kerület polgármesterét. Ezúttal a szuperkórházzal kapcsolatban. Íme a valóság:

Emlékezetes, hogy a kampányban Orbán propagandistái a legundorítóbb hazugságokkal vádolták meg Dr. László Imrét. A rágalomhadjáratnak nem volt semmi értelme, ugyanis a kerületi emberek nem hülyék, átláttak a szitán. Így az alávaló, szánalmas hazudozás ellenére nagy fölénnyel nyert Dr. László Imre. A TV2 és az Origo ellen pedig nyomozás indult az ügyben. 

Az aljas fideszes propagandisták mégsem tanultak az esetből: Most arról hazudoznak, hogy Dr. László Imre leállítaná a "szuperkórházat", mert feleslegesnek és pazarlónak tartja.

Igen is szükség van modern kórházra a XI. kerületben!

Ezzel szemben a valóság az, hogy Újbuda polgármestere szerint nagyon is szükség van egy modern, korszerű kórházra a dél-budai régióban. Viszont nem ott és nem úgy, ahogy és ahol a kormány tervezi. 

A KlubRádió készített interjút Dr. László Imrével az ügyben, ahol a polgármester elmondta: Amikor elkezdték keresni a helyszínt Dél-Budán a “szuperkórháznak”, a Szent Imre kórház bővítését javasolták a szakértők. Ez maximum 50 milliárd forintba kerülne. 

A lehető legrosszabb helyre tervezi a kormánya a szuperkórházat. 

A Fidesz-rezsim dilettáns módon mégis a Dobogó nevű területen vásárolt telket, ahol 250 milliárd lenne az új kórház felépítése. Ráadásul mindentől és mindenkitől nagyon messze van.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Az alpolgármester befolyási körébe került az összes strandbüfé Badacsonytomajon

Addig csavargatták a pályázati feltételeket, amíg ki nem sikerült túrni a korábbi bérlőt.

  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt.