Orbán csicskái megint magukat égették le

Orbán csicskái megint magukat égették le

Baranyi Krisztinát sokszor, sokféle képpen próbálták már lejáratni fideszes politikusok és ócska propagandisták. Mind hiába. Ezúttal azonban a szokásosnál is kínosabb, valójában saját magukat minősítő hazugsággal álltak elő.

 

Legújabb szánalmas próbálkozásukban a fideszesekre jellemző cenzúrázással vádolták meg Ferencváros polgármesterét. A kerület városházának tulajdonított üzenetet tett közzé a Mandiner, mely alapján úgy tűnik, mintha Baranyi Krisztina jóvá akarná hagyni a helyi önkormányzati lap tartalmát a nyomdába kerülés előtt.

Az Orbán-csicska propagandisták valójában a fideszes cenzúrára találtak bizonyítékot!

Baranyi Krisztina Facebook-oldalán közzétett posztban világított rá a Fidesznek fájó valóágra. Mint írta, „vicces, hogy egy propaganda lap agitprop újságírója félti tőlem a sajtószabadságot”. 

Ferencváros polgármestere valójában senkinek nem adott utasítást az újság bemutatására. Az igazság az, hogy a propagandalap által közzétett üzenetet aláíró “A” a bukott fideszes Bácskai kabinetjének irodavezetője. A cenzúrázásról szóló levelet ez a Fidesz-báb küldte ki.  

Baranyi: Úgy látszik, korábban ez volt a szokás, a régi reflexek még működnek.

Persze Orbán szánalmas kis szennylaposai a fideszes cenzúrázás ellen már nem lépnek fel olyan nagy hévvel. Az ismételten hazugságon kapott propagandisták behúzták fülüket, farkukat és elsunnyogtak.

(Kiemelt kép: Baranyi Krisztina Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.