Orbán csicskái megint magukat égették le

Orbán csicskái megint magukat égették le

Baranyi Krisztinát sokszor, sokféle képpen próbálták már lejáratni fideszes politikusok és ócska propagandisták. Mind hiába. Ezúttal azonban a szokásosnál is kínosabb, valójában saját magukat minősítő hazugsággal álltak elő.

 

Legújabb szánalmas próbálkozásukban a fideszesekre jellemző cenzúrázással vádolták meg Ferencváros polgármesterét. A kerület városházának tulajdonított üzenetet tett közzé a Mandiner, mely alapján úgy tűnik, mintha Baranyi Krisztina jóvá akarná hagyni a helyi önkormányzati lap tartalmát a nyomdába kerülés előtt.

Az Orbán-csicska propagandisták valójában a fideszes cenzúrára találtak bizonyítékot!

Baranyi Krisztina Facebook-oldalán közzétett posztban világított rá a Fidesznek fájó valóágra. Mint írta, „vicces, hogy egy propaganda lap agitprop újságírója félti tőlem a sajtószabadságot”. 

Ferencváros polgármestere valójában senkinek nem adott utasítást az újság bemutatására. Az igazság az, hogy a propagandalap által közzétett üzenetet aláíró “A” a bukott fideszes Bácskai kabinetjének irodavezetője. A cenzúrázásról szóló levelet ez a Fidesz-báb küldte ki.  

Baranyi: Úgy látszik, korábban ez volt a szokás, a régi reflexek még működnek.

Persze Orbán szánalmas kis szennylaposai a fideszes cenzúrázás ellen már nem lépnek fel olyan nagy hévvel. Az ismételten hazugságon kapott propagandisták behúzták fülüket, farkukat és elsunnyogtak.

(Kiemelt kép: Baranyi Krisztina Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.