Orbán már megint saját csicskását tüntette ki

Orbán már megint saját csicskását tüntette ki

Orbánnak nem elég, hogy a csicskáit a magyar adófizetők milliárdjaival tömi ki, kitüntetésekkel is kidekorálja a nemzetrontó politikusokat.

Orbán Viktor csütörtökön a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetését adta át Lezsák Sándornak. A miniszterelnök az átadáson a magyar nemzeti kultúra szószólójának nevezte a Magyar Országgyűlés fideszes alelnökét. 

Az illiberális miniszterelnöknek ismét sikerült saját fideszes haverjának adni a legmagasabb polgári kitüntetést.

Orbánnak ismét sikerült szégyent hoznia egy érdemrendre. Hogy gondolják ezek az emberek, hogy egymást kitüntetgetik, miközben folyamatosan meglopják a magyar embereket.

Lezsák Sándor kitüntetése 
Úgy tűnik, Lezsák Sándornak már nem elég, hogy közpénzmilliárdokkal tömi ki a Fidesz-kormány a Lakitelki Népfőiskola felturbózását, aminek részét képzi majd egy négycsillagos Hungarikum Hotel is. A fideszes politikus már kitüntetéseket is be akar zsebelni ezért. 

Hogy kaphat ez az ember kitüntetést? És miért? Mit tett ő a magyarokért? Szégyen! Vajon ki lesz a következő? Lölő? Rasi?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.