Orbán újabb propagandagyáráról derült ki: hazugságokat állítottak László Imréről

Orbán újabb propagandagyáráról derült ki: hazugságokat állítottak László Imréről

A Tv2, az Origo és a Pesti Srácok után már a Ripost is lebukott, hogy alávaló, ócska hazugsághadjárattal próbálták lejáratni Újbuda polgármesterét, dr. László Imrét.

A legalávalóbb szennylapokat uszították Orbán csicskái Újbuda polgármesterére. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, dr. László Imrét az önkormányzati kampány idején Orbán ócska propagandistái a legundorítóbb hazugsághadjárattal próbálták lejáratni. 

Hiába a szánalmas hazudozás, dr. László Imre nagy fölénnyel nyert a választáson.

A propagandisták azonban nem ússzák meg ennyivel: A Tv2 és az Origo hazugsággyárosai ellen már korábban nyomozás indult, a Pesti Srácok pedig a Fővárosi Törvényszéken veszített pert az ügyben. 

A Demokratikus Koalíció közleményéből pedig most az is kiderült, hogy már a Ripost is csatlakozott a hivatalosan is lebukott hazudozókhoz.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a bíróság döntését. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.