Polítikai pedofília Baján

Polítikai pedofília Baján

Politikai pedofíliával mocskolta be nevét Fercsák Róbert, a bajai fideszes polgármester.

A bajai polgármester a rendszabályokkal mit sem törődve igyekezett megelőzni azokat a gátlástalan, fideszes politikusokat, akik egy-egy kampány kedvéért megannyiszor tették tiszteletüket óvodákban és iskolákban, hogy népszerűsítésre használják fel a gyerekeket.

Fercsák Róbertnek azonban a többszörös figyelmeztetések ellenére még jobb ötlete támadt: egy bölcsődét választott az újabb reklámhadjárat helyszínéül. Ahogyan azt a www.444.hu korábban megírta, a polgármesternek esze ágában sincs békén hagyni a gyermekeket, sőt arcátlanul posztolja a velük készített közös képeket, amikhez olyan felszínes kommenteket csatol, mint a „Kedves és mosolygós kisgyermekek fogadtak…” és „Az elmúlt években a város összes bölcsődéjében sikerült jelentős korszerűsítést végezni annak érdekében, hogy a kisgyermekek megfelelő ellátást kapjanak, míg szüleik dolgoznak.”

Vajon Fercsák az ebből kirobbant botrányt is az ellenzék rosszindulatára fogja majd? Hisz mind tudjuk, a fideszes polgármesternek nem ez lenne az első esete, amikor a történtekért az ellenzéket hibáztatja. A több, mint egy évvel ezelőtt kigyulladt piros autó története szintén óriási port kavart, tudniillik azt is az ellenzéki politikai erők agresszivitása és obszcén megnyilvánulása okozta.

Bár írhatnánk, hogy meglepődünk Fercsák Róbert gátlástalan politikai pedofíliáján, de a Fidesz önhatalmúan és sorozatosan hagyja figyelmen kívül Székely László ombudsman, még az EP-kampány előtt tett egyértelmű felszólítását, miszerint tartsák távol magukat a gyerekektől és ne használják fel őket a pártpolitikában.

De mégis mi mást várhatnánk a polgármestertől, amikor Orbán maga is előszeretettel vonta be a gyerekeket a népszerűsítési koncepciókba, például a 2018-as választási kampányba, ami után egy nevetséges összegű, mindössze 350 ezer forintos jogszabálysértési büntetést is magáénak tudhatott. Nyilvánvalóan sem a csekk, sem a cuki „bírságbajnok” elnevezés nem rémítette meg annyira…

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.