Soproni: Orbán inkább Erdogan fogadását vigye Fehérvárra!

Soproni: Orbán inkább Erdogan fogadását vigye Fehérvárra!

Soproni Tamás szerint ha már mindenképp el akar vinni valamit Budapestről a székesfehérvári Fidesz-báb polgármester, akkor a keleti diktátorok fogadása legyen az.

Egy fideszes-csicska újabb nevetséges ötlettel állt elő: Cser-Palkovics András, a Fidesz-báb székesfehérvári polgármester a városba vinné át a budapesti az augusztus 20-ai megemlékezéseket.

Soproni Tamás Terézváros polgármestere Facebook-oldalán reagált Cser-Palkovics kirohanására. Soproni azt ajánlja a fideszes politikusnak, inkább a keleti diktátorok fogadását vigye át magához. Fogadják ők Orbán Viktorral Székesfehérváron például Erdogant.

Akkor legalább nem kell hetekre leszereli a kukákat az Andrássyn, és nem bénítják meg napokra az egész fővárost.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.