Soproni Tamás megoldással állt elő a parkolási káoszra

Soproni Tamás megoldással állt elő a parkolási káoszra

Pont ez kell! Soproni Tamás, az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje október 13-a után vissza fogja venni a jelenlegi Fidesz-báb vezetés által felelőtlenül elherdált parkolóhelyeket.

Facebook-videóban mutatta be Soproni Tamás a terézvárosi elhibázott parkolási rendszer egyik példáját: az Orosz Nagykövetségnek néhány éve az előírtakon felül 15 parkolóhelyet adott át az önkormányzat.

Ez sokaknál kiverte a biztosítékot 

Emiatt az ott élőknek rendszeresen gondot jelent, hogy fél órán keresztül kell parkolóhelyet keresgélniük. Ráadásul úgy, hogy a nagykövetség előtt általában mindössze 2-3 parkolóhely van használatban. 

Soproni átgondolt megoldást kínál

Nem meglepő, hogy ez sokakat felháborít. Éppen ezért október 13-át követően Soproni Tamás polgármesterként vissza fogja venni a felelőtlenül elherdált parkolóhelyeket. Mindemellett új parkolási rendet fog bevezetni, amelynek keretében estétől reggelik a parkolóhelyet kétharmadán csak helyiek állhatnak majd meg gépjárműveikkel.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.