Soproni Tamás: Paranoia. Arrogancia. Tarlós.

Soproni Tamás: Paranoia. Arrogancia. Tarlós.

E szavakkal illette Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt azt a nagyinterjút, amit az Azonnalinak adott Tapló Tarlós.

Egészen elborzasztó interjút olvashattunk az Azonnali oldalán, ami többeknél is kiverte a biztosítékot. Persze, a jelenlegi főpolgármester nem sok mindent csinált, csak hozta a formáját. 

Soproni három fontos tényt osztott meg Facebook-oldalán, ami röviden és tömören leírja Tarlós hozzáállását a főváros vezetéséhez és úgy lényegében magát az interjút.

1. a fiatalok ne nagyon szóljanak bele a dolgokba,

2. a város egyetlen célja, hogy kiszolgálja az áthaladó autókat, és

3. aki nem Budapesten született, az nem is lehet budapesti.

Az elkeserítő párbeszéd egyébként számunkra nem sok nem várt dologra mutatott rá. Tarlós kiöregedett, elfáradt, úgy tűnik fogalma sincsen mire van szüksége Budapestnek és a lakosoknak. Emellett pedig előszeretettel ordibál, gúnyolódik és a cinizmusa határtalan. Ez az interjú már csak hab a tortán, de pont jókor jött: a választásokig három nap van hátra, aki eddig nem volt biztos a döntésében, reméljük, hogy már tisztán látja a helyzetet. 

Egy olyan ember nem való a főváros élére, aki arra kérdésre, hogy miért hívja Tordai Bencének Tordai Benedeket, azt felelte, hogy "Hát nem az a neve? Miért becézzem? Engem se neveznek Pistának.".

Arra kérdésre sem adott sokkal szimpatikusabb választ, hogy "És ön mit mondana először Karácsony Gergelynek, ha ő nyerne? Gratulálna azért? - Én bárkinek gratulálnék. Ha megnyerte, vigye, aztán persze sok szerencsét kívánnék, mert arra bizony szüksége lenne. A jelenlegi három jelölt közül egyik sem tudja, hogy itt mi várna rá."

Tarlós többek között azt is elárulta, hogy ennél keményebb kampányokban is volt már része, de a mostnai volt a legunalmasabb és legsunyibb az elmúlt 30 év alatt. Ez utóbbi mondjuk főként neki és a többi Fidesz-bérencnek köszönhető.

Végezetül azt is kinyögte, hogy egyéni szempontból neki sokkal kevesebb vesztenivalója van, mint másoknak. Éppen ezért, már várják az unokák Tarlós Úr, mellettük a helye!

A teljes interjú elolvasható az Azonnali oldalán.

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.