Sorra alakítják át Tarlós plakátjait, hogy a valóságot mutassák

Sorra alakítják át Tarlós plakátjait, hogy a valóságot mutassák

Soproni Tamás bukkant rá egy plakátra, amin Tarlós István nevét átalakították Taplós Istvánra. A budapestiek tudják, hogy szégyenteljes beszólásairól elhíresült Tapló Tarlós megbukott főpolgármesterként.  

Soproni Tamás, az ellenzék közös Terézvárosi polgármesterjelöltje Instagram-storyjában megosztott fotón jól látható, hogy az Andrássy úton Tarlós István egyik plakátját ismeretlenek kijavították: a főpolgármester nevét Taplós Istvánra retusálták.

 (Kijavították a Fidesz-báb plakátját.)

A budapestiek látják: Tapló Tarlós csak egy báb!

Ebből is arra következtethetünk, hogy Budapesten egyre többen tudják: Tarlós István nem több Orbán Viktor gyáva bábjánál, aki ócska sértegetésekkel menekül a Karácsony Gergellyel való vita elől. 

Ráadásul már hangot is adnak az emberek elégedetlenségüknek - most például a plakát kijavításával.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.