Szánalmas: Hoffmann saját teraszát is elhanyagolta, mint kerületét

Szánalmas: Hoffmann saját teraszát is elhanyagolta, mint kerületét

A Fidesz bukott újbudai polgármestere nem csak a kerületet volt képtelen rendben tartani, de még saját teraszát is. Dr. László Imre most azt is rendbe hozza majd!

Dr. László Imre Újbuda újonnan megválasztott polgármestere Facebook-oldalán tette közzé a fotókat Hoffmann Tamás bukott városvezető korábbi hivatali teraszáról. Ebből kiderül, hogy a teljes terasz elhanyagolt, mocskos, az összes ott tartott virág elhervadt. 

Újbuda polgármestere úgy kommentálta a képeket, nem csoda, hogy a kerületet is lezüllesztette Hoffmann, ha még a saját teraszára sem képes oda figyelni. 

Biztosak lehetünk abban, most hogy Dr. László Imre átvette hivatalát, nem csak a teraszt, de Újbudát is felvirágoztatja. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.