Szaniszló: Mi a devizahitelesek oldalán állunk!

Szaniszló: Mi a devizahitelesek oldalán állunk!

Szaniszló Sándor polgármesterként a fideszes városvezetéssel ellentétben segíteni fog a lakhatási gondokkal küzdőknek. Visszaállítja a panelprogramot, mert a devizahitelesek oldalán áll.

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje elfogadhatatlannak tartja, hogy a több mint 100 önkormányzati bérlakás áll üresen Pestszentlőrinc-Pestszentimre területén. Ráadásul ezek nagy részét az önkormányzat nem újította fel, egy részét pedig olcsón eladta. 

A polgármesterjelölt Facebook-videójában elmondta, hogy a kerületi Fidesz-bábok gyakorlatát azonnal meg kell szüntetni. 

Tisztességes lakáskörülményeket!

Az október 13-i önkormányzati választások után Szaniszlóék új bérlakásokat építenek, hogy többen juthassanak tisztességes lakáskörülményekhez. Azoknak, akiket kilakoltatás fenyeget, hathatós segítséget fog nyújtani az önkormányzat. 

Vissza a panelprogramot!

Szaniszló Sándor a devizahitelesek oldalán áll. Éppen ezért folytatni fogják a 9 éve megszakított panelprogramot is.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.