Szatmáry Kristóf megszavazta a kulturális szakemberek lefokozását

Szatmáry Kristóf megszavazta a kulturális szakemberek lefokozását

Bezzeg, ha a panziója elé kell utat építeni akkor tud lobbizni. A kulturális szakemberekért nem tud kiállni a mátyásföldi Fidesz-csicska.

A parlament hétfőn sok arcpirító döntést hozott meg. Nemcsak a Budapest-Belgrád vasútvonal költéseit titkosították, de újabb 22 milliárd forintot szavaztak meg Mészáros Lőrincnek is. A kulturális dolgozóktól pedig megvonták a közalkalmazotti státuszt.

Lefokozás!

Ezekben a döntésekben – mint mindig – egységesen szavazott a Fidesz frakció. Így Szatmáry Kristóf is a nevét adta az összes vállalhatatlan döntéshez, ami a parlamentben született a héten. Ahogy Hollai Gábor, a kertvárosi momentumos önkormányzati képviselő fogalmazott:

„Szatmáry Kristóf kerületünk parlamenti képviselője is részese volt ennek a szégyenletes döntésnek.”

A Fidesz-csicska képviselő csak a pénzt markolja fel, de egyébként szó nélkül megszavaz mindent, amit kér tőle Orbán Viktor!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.