Szégyen: a háziorvos fodrászkesztyűt kapott az államtól

Szégyen: a háziorvos fodrászkesztyűt kapott az államtól

Fazakas Attila, fehérvári önkormányzati képviselő világított rá a fájdalmas igazságra néhány nappal ezelőtt. Ez már tényleg mindennek a legalja.

Tegnap csodálkozva konstatáltuk, hogy már 73 millió maszk érkezett az országba. Óriási a szám, csak nem látunk belőle semmit. 

A képviselő Facebookon ismertette Dr. Varsányi Éva háziorvos (Sárkeresztes / Fejér megye) szavait, amelyekből kiderült, a koronavírus-járvány kitörésekor 50 db sebészi maszkot és 3 db ffp1-et kaptak. Április 18-án azonban újabb szállítmányuk érkezett.

19,5 pár hajfestésre alkalmas gumikesztyű. Azt hiszem ez már a megalázó szint.

A doktornő hozzátette, még szerencse, hogy a betegek és az önkormányzat segítenek a védőeszközök és fertőtlenítők beszerzésében, bár nem az ő feladatuk lenne. 

Szégyen, ami Magyarországon történik.

A pofátlan kormány boldogan és büszkén dobálózik a milliós számokkal, miközben fodrászkesztyűt juttatnak el a háziorvoshoz. Ez valami rossz vicc? Lehet ennél még mélyebbre süllyedni? Tényleg fogalmunk sincs arról, hogy kínunkban sírjunk vagy nevessünk. Sokkal inkább üvöltözni akarunk és felhívnii a szánalmas Orbán-kormány figyelmét arra, hogy gondolkozzanak már mielőtt cselekszenek, mert több kárt okoznak, mint hasznot.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.