Tiltakozik a hajléktalanszálló ellen Rogán-csicskája, 3 éve még nem volt gond

Tiltakozik a hajléktalanszálló ellen Rogán-csicskája, 3 éve még nem volt gond

Tarlós István alatt még nem tartotta veszélyesnek a hajléktalanszállót Szentgyörgyvölgyi Péter.

Karácsony Gergely hétfőn jelentette be, hogy a Városházán alakítanak ki ideiglenes hajléktalanszállót, miután a csepeli Fidesz-csicskák elkezdték fellázítani a lakosokat a XXI. kerületi szálló terve ellen. Az ideiglenes otthonba azok költözhetnek be, akik vállalják, hogy saját egészségük érdekében nem hagyják el az intézmény területét.

Ma már veszélyes az, ami 3 éve még nem volt az.

Tegnap a V. kerület fideszes polgármestere is kirohanást intézett a hajléktalan emberek ellen. Ugyan karanténként működne az intézmény, de szerinte ennek ellenére is egészségügyi kockázatot jelentene a belvárosiakra. Ez már csak azért is érdekes, mert 2017 januárjában még Tarlós István hozott létre hasonló ideiglenes hajléktalanszállót a kerületben, és akkor nem volt ezzel semmi gondja Szentgyörgyvölgyi Péternek.

Első az emberélet.

A fideszes vezető azt is megkérdezte, hogy a fővárosi önkormányzat munkatársai miért nem egyeztettek vele az ügyben. Karácsony Gergely sajtóirodája erre azt válaszolta:

Mert az emberi élet védelmét mindennél fontosabbnak tartjuk. Azért.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.