Undorító állapotban a Hunyadi téri vásárcsarnok

Undorító állapotban a Hunyadi téri vásárcsarnok

Gusztustalan állapotok uralkodnak a VI. kerületi, Hunyadi téri vásárcsarnokban, aminek renoválását kilenc éve ígérte be a Fidesz. Jól gondoljátok, azóta se történt semmi.

Hányingerünk támad, ha belegondolunk, kénytelenek vagyunk ilyen helyen bevásárolni

Bár Hassayt vélhetően mindez nem zavarja, hiszen már kilenc éve, hogy megígérte a változást, de a további lezüllesztésen kívül nem történt semmi. A fideszes polgármesterasszony oda meg vissza van a piacért -azt, ne kérdezzétek, miért- , errefelé jár dolgozni és az önkormányzat általi cuki kis programjait is itt szervezi meg. A legjobb az egészben az, hogy ő mérhetetlenül büszke arra, hogy képes volt a piacot ilyen módon felújítani. Ezen mondjuk abszolút nem is csodálkozhatunk, hiszen Hassaynak ez az egyetlen eredménye, amit felmutathat. De ez is milyen?

Kilenc év is kevésnek bizonyult Hassay számára

A 6kerBlog nemrégiben tett egy kört a vásárcsarnok területén, hogy megnézzék mi is változott pontosan az évek során, de a nagy hűha helyett durva dolgok fogadták őket. Bejegyzésükben balkáni állapotokhoz hasonlították a csarnok belsejét, és elárulták a fideszes polgármesternek még az sem jött össze, hogy legalább a választásokra helyrehozzák a hely homlokzatát. Pedig már kétszer nekifutottak az állványozásnak. 

Elbotránkoztató fotómontázst is csatoltak, érdemes megnézni, ha bírja az ember gyomra. Egyet azért nyugodt szívvel leszögezhetünk: Hassay tuti nem itt szerzi be nap, mint nap az ebédhez szükséges hozzávalókat. 

Kiemelt kép: www.6ker.blog.hu

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.