Vajon Baranyinak felajánlja az FTC az elnökségi tagságot?

Vajon Baranyinak felajánlja az FTC az elnökségi tagságot?

Ferencváros minden polgármesterének felajánlottak már egy helyet a Fradi elnökségében. Vajon Baranyi Krisztinának is biztosítanak majd egy ilyen pozíciót?

Ha az FTC betartja hagyományait, fel kell, hogy kérje Baranyi Krisztinát Ferencváros új polgármesterét elnökségi tagnak. Ugyanis a rendszerváltás óta minden ferencvárosi polgármesternek felajánlották azt - írta meg az Azonnali

Így ült például 2014 óta az elnökségben az október 13-án hatalmasat bukott Bácskai János is. Persze, ha azt nézzük, hogy a Bácskaival felálló új testület legelső dolga volt újraválasztani Kubatov Gábor Fidesz-alelnököt klubelnöknek, nem meglepő, ha előszeretettel ajánlottak a fideszes polgármesternek elnökségi tagságot.

Az új korrupció ellenes harc éllovasaként küzdő polgármestertől ilyesmire biztosan nem számíthatnak majd!

A portál egyébként megkérdezte Baranyi Krisztinától, elvállalná-e a pozíciót. A polgármester várja a felkérést, de jelentkezni nem fog. "Ha lesz felkérés, akkor érdeklődéssel fogadom."

Ha a kerület érdekeit szolgálja, Baranyi Krisztina hajlandó megfontolni az ajánlatot. 

Baranyi Krisztina tájékozódna, mit jelent elnökségi tagnak lenni a Fradiban. Amennyiben kiderül, hogy a pozíció betöltésével a kerület hasznát szolgálhatná, nem zárkózna el a felkéréstől.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.