Végleg megbukott Orbán kukaholdingja - Karácsony visszaveszi a budapestiek pénzét

Végleg megbukott Orbán kukaholdingja - Karácsony visszaveszi a budapestiek pénzét

Ha Orbánék kukaholdingján múlna, pár héten belül simán szemétben úszhatna Budapest, Karácsony Gergely viszont nem hagyja annyiban.

Még a szemétszállítást is sikerült teljesen tönkretennie Orbánéknak. Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely Facebook-oldalán például most arról számolt be, milyen levelet küldött Orbán kukaholdingjának, a Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt.-nek a megbízott igazgatója a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nek. A kukaholding igazgatója ebben azt írja, nem fizetik ki Budapestnek a szemétszállítás elvégzéséért járó pénzt. 

Nem ez az első eset, hogy Orbán kukaholdingja totálisan elbukik.

Már a Fidesz-báb Tarlós Istvánnak is többször meggyűlt a baja a kifizetőhellyé silányított Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt-vel. A központosított számlázási és újraosztási rendszert például úgy, ahogy van fel kellett számolni, és vissza kellett adni az FKF-nek. 

Ha tovább folytathatja gyalázatos, káros működését Orbán kukaholdingja, hamarosan ott tarthatunk, hogy már a szemetet sem fogják elszállítani Budapest utcáiról!

Azzal, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt. nem fizet az FKF-nek, érdemben veszélyezteti az a Fővárosi Közterület-fenntartó működését - írta Karácsony.

Karácsony nem hagyja annyiban, megküzd a budapestiek pénzéért. 

A főpolgármester posztjában leszögezte: "A budapestiek kérik vissza a pénzüket. Meg fogunk ezért küzdeni. Első lépésként holnap a kormánytól kérek választ arra, hogy a miniszterelnök adott szavát, vagy a Kukaholding vezérigazgatójának levelét tekintsük-e kiindulópontnak."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.