Végre: Szaniszló meg fogja szüntetni az éjszakai repülőgépzajt!

Végre: Szaniszló meg fogja szüntetni az éjszakai repülőgépzajt!

Szaniszló Sándor, az ellenzék közös XVIII. kerület polgármesterjelöltje garanciát vállal arra, hogy október 13-a után megszünteti a helyiek életét megkeserítő repülőgépek okozta zajszennyezést.

Nem új keletű probléma a XVIII. kerületben a repülőgépek okozta már-már elviselhetetlen zajszennyezés. A problémában érintett lakosok persze a fideszes városvezetéstől soha nem kaptak valódi érdekvédelmet, csak hitegették őket. 

Hitegetés helyett valódi megoldásokat kínál Szaniszló!

Szaniszló Sándor legújabb Facebook-videójában garanciát vállal arra, hogy polgármesterként haladéktalanul visszaállítja a megszüntetett zajtanácsot. Ennek segítségével el fogja érni, hogy teljesen megszűnjenek az éjszakai repülések, valamint azt is, hogy a reptér valódi kompenzációt nyújtson az érintetteknek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.