Zsigó Róbertnek hogy volt képe kiállni az ápolók elé Baján?

Zsigó Róbertnek hogy volt képe kiállni az ápolók elé Baján?

A Szent Rókus Kórházban tartott beszédet Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő az ápolóknak. Mi is meglepődtünk, hogy milyen erős a kórház mennyezete, az ugyanis nem szakadt rá a politikusra.

"Az ápolói munka az egyik leginkább embert próbáló hivatások közé tartozik. Igaz ez azért, mert az ember nemcsak test, fizikum, matéria, hanem lélek is! Lélek, amely legalább olyan érzékeny és sérülékeny, mint maga a test" - írja Facebook-oldalán Zsigó.

Zsigó Róbertnek volt képe kiállni, és hivatásról, lélekről beszélni azoknak az ápolóknak, akik a túlórájukba belerokkannak, de fenntartani nem tudják magukat az alacsony bérek miatt.

Egy pöffeszkedő, nyakkendős politikus pedig a havi milliós illetményével elmagyarázza ezeknek az embereknek, hogy miről szól az ápolói szakma. Elmondja a bajaiaknak, hogy milyen szép a munka, amit emberfeletti alázattal végeznek a Rókusban, annak ellenére, hogy épp Zsigó és társai veszik őket semmibe.

A Fidesz mindent előtérbe szorít az egészségügyi dolgozókon kívül, legyen az Orbán Viktor saját kedvtelése, a foci, vagy éppen a képviselők fizujának megemelése. Zsigó arcán jó vastag lehet a bőr, hogy szemrebbenés nélkül elmondta a beszédét...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI