10 millió fát az országnak!

10 millió fát az országnak!

Szaniszló Sándor a kerületi diákokkal együtt ültetett fákat, hogy felhívja a gyermekek figyelmét a környezet megóvásának fontosságára. 

Szaniszló Sándor a 10 millió új fát az országnak mozgalom keretében szülői kezdeményezésre ültetett fákat a Kandó téren. A XVIII. kerület polgármesterének Kunhalmi Ágnes, Petrovai László, Kassai Dániel és megannyi lelkes diák, tanár és szülö volt a segítségére. 

Rendkívül fontosnak tartja az ilyen kezdeményezéseket Szaniszló Sándor. Mint mondta: az ilyen megmozdulásokkal tudjuk átadni gyermekeinknek a természet szeretetét, a megóvásának fontosságát és a fa ültetés örömét.  

Szaniszló: Aki fát ültet, annak az élete is meghosszabbodik.

Jó volt látni, hogy a gyerekek ilyen nagy figyelmet és érdeklődést fordítanak a környezetünk megóvására - jelentette ki Facebook-oldalán Szaniszló.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.