10 millió fát az országnak!

10 millió fát az országnak!

Szaniszló Sándor a kerületi diákokkal együtt ültetett fákat, hogy felhívja a gyermekek figyelmét a környezet megóvásának fontosságára. 

Szaniszló Sándor a 10 millió új fát az országnak mozgalom keretében szülői kezdeményezésre ültetett fákat a Kandó téren. A XVIII. kerület polgármesterének Kunhalmi Ágnes, Petrovai László, Kassai Dániel és megannyi lelkes diák, tanár és szülö volt a segítségére. 

Rendkívül fontosnak tartja az ilyen kezdeményezéseket Szaniszló Sándor. Mint mondta: az ilyen megmozdulásokkal tudjuk átadni gyermekeinknek a természet szeretetét, a megóvásának fontosságát és a fa ültetés örömét.  

Szaniszló: Aki fát ültet, annak az élete is meghosszabbodik.

Jó volt látni, hogy a gyerekek ilyen nagy figyelmet és érdeklődést fordítanak a környezetünk megóvására - jelentette ki Facebook-oldalán Szaniszló.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.