10 millió fát az országnak!

10 millió fát az országnak!

Szaniszló Sándor a kerületi diákokkal együtt ültetett fákat, hogy felhívja a gyermekek figyelmét a környezet megóvásának fontosságára. 

Szaniszló Sándor a 10 millió új fát az országnak mozgalom keretében szülői kezdeményezésre ültetett fákat a Kandó téren. A XVIII. kerület polgármesterének Kunhalmi Ágnes, Petrovai László, Kassai Dániel és megannyi lelkes diák, tanár és szülö volt a segítségére. 

Rendkívül fontosnak tartja az ilyen kezdeményezéseket Szaniszló Sándor. Mint mondta: az ilyen megmozdulásokkal tudjuk átadni gyermekeinknek a természet szeretetét, a megóvásának fontosságát és a fa ültetés örömét.  

Szaniszló: Aki fát ültet, annak az élete is meghosszabbodik.

Jó volt látni, hogy a gyerekek ilyen nagy figyelmet és érdeklődést fordítanak a környezetünk megóvására - jelentette ki Facebook-oldalán Szaniszló.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.