20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

Újabb ígéretét teljesítette Baranyi Krisztina. A ferencvárosi parkolási rendszer megtisztításával 20 millió forint pluszt szerzett a kerületnek. 

Hiába tettek meg mindent a ferencvárosi bukott fideszesek, hogy keresztbe tegyenek Baranyi Krisztinának. Ferencváros polgármestere a fideszes parkolási mutyi felszámolásával óriási nyereséget termelt. 

Bevált a saját kézbe vett parkolás Ferencvárosban.  

Baranyi Facebook-oldalán írta meg, hogy megjöttek a parkolás első, januári számai. Ezekből látszik, hogy a saját kézbe vett rendszerrel már most 20 millió forinttal több nyereség keletkezett, mint tavaly ugyanezen hónapban. 

Hiába próbálkoztak tehát keresztbe tenni Baranyinak Orbán csicskái, szándékos mulasztással, szabotázzsal, szennymédia-hadjárattal, a szokásos maffia módszerekkel, a polgármester rendbe tette a parkolást.

Baranyi: Elfogadtuk 2020 költségvetését. 

Mindemellett Baranyi azt is leírta, hogy elfogadták a 2020-as költségvetést is a közgyűlésen. Erről hamarosan részletes beszámolót fog közzétenni.  

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.