20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

Újabb ígéretét teljesítette Baranyi Krisztina. A ferencvárosi parkolási rendszer megtisztításával 20 millió forint pluszt szerzett a kerületnek. 

Hiába tettek meg mindent a ferencvárosi bukott fideszesek, hogy keresztbe tegyenek Baranyi Krisztinának. Ferencváros polgármestere a fideszes parkolási mutyi felszámolásával óriási nyereséget termelt. 

Bevált a saját kézbe vett parkolás Ferencvárosban.  

Baranyi Facebook-oldalán írta meg, hogy megjöttek a parkolás első, januári számai. Ezekből látszik, hogy a saját kézbe vett rendszerrel már most 20 millió forinttal több nyereség keletkezett, mint tavaly ugyanezen hónapban. 

Hiába próbálkoztak tehát keresztbe tenni Baranyinak Orbán csicskái, szándékos mulasztással, szabotázzsal, szennymédia-hadjárattal, a szokásos maffia módszerekkel, a polgármester rendbe tette a parkolást.

Baranyi: Elfogadtuk 2020 költségvetését. 

Mindemellett Baranyi azt is leírta, hogy elfogadták a 2020-as költségvetést is a közgyűlésen. Erről hamarosan részletes beszámolót fog közzétenni.  

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.