20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

20 millió forint pluszt szerzett Baranyi Ferencvárosnak a parkolás helyrehozásával

Újabb ígéretét teljesítette Baranyi Krisztina. A ferencvárosi parkolási rendszer megtisztításával 20 millió forint pluszt szerzett a kerületnek. 

Hiába tettek meg mindent a ferencvárosi bukott fideszesek, hogy keresztbe tegyenek Baranyi Krisztinának. Ferencváros polgármestere a fideszes parkolási mutyi felszámolásával óriási nyereséget termelt. 

Bevált a saját kézbe vett parkolás Ferencvárosban.  

Baranyi Facebook-oldalán írta meg, hogy megjöttek a parkolás első, januári számai. Ezekből látszik, hogy a saját kézbe vett rendszerrel már most 20 millió forinttal több nyereség keletkezett, mint tavaly ugyanezen hónapban. 

Hiába próbálkoztak tehát keresztbe tenni Baranyinak Orbán csicskái, szándékos mulasztással, szabotázzsal, szennymédia-hadjárattal, a szokásos maffia módszerekkel, a polgármester rendbe tette a parkolást.

Baranyi: Elfogadtuk 2020 költségvetését. 

Mindemellett Baranyi azt is leírta, hogy elfogadták a 2020-as költségvetést is a közgyűlésen. Erről hamarosan részletes beszámolót fog közzétenni.  

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.