21 újpesti fiatalnak adott ösztöndíjat Déri Tibor

21 újpesti fiatalnak adott ösztöndíjat Déri Tibor

Újpest polgármestere 21 fiatalnak osztotta ki az Újpesti Önkormányzat diákösztöndíját, ezzel is támogatva a tehetségeket. 

Déri Tibor Facebook-oldalán jelentette be: csütörtökön 21 újpesti fiatalnak adta oda az Újpesti Önkormányzat diákösztöndíját.

Déri: Gratulálok és sok sikert kívánok az ösztöndíjasoknak!

Újpest polgármestere szerint a tehetségek támogatása nem csak a jövőbe való befektetés, de túlélésünk záloga is. Ezért is mennek évről évre egyre többen utcára a szabad oktatást követelve.

A most kiosztott ösztöndíjjal is azt üzeni Déri Tibor a diákoknak, “becsülünk Benneteket, kedves fiatalok, mert Ti vagytok a jövő, ti vagytok a jövőnk!"

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.