5+1 dolog, amit a választás után csinálni fog Tarlós

5+1 dolog, amit a választás után csinálni fog Tarlós

A főpolgármester-jelölti kampány miatt nagyon el lehet foglalva Orbán gyáva bábja. Folyton menekülnie kell a vita elől, nem győzi az ellenzéket ócsárolni, ki kell térnie a főpolgármesteri érdemeit firtató kérdések elől (mivel nincs mit felmutatnia) és még Orbán parancsait is megállás nélkül követnie kell.

Az október 13-i leváltása után lesz már ideje kikapcsolódni is. Össze is szedtük, szerintünk mi mindennel foglalkozhat majd. 

1. Bocsánatot kér főnökétől, Orbán Viktortól

Miután kiderül, hogy elvesztette a választást, azonnal fel kell hívnia gazdáját, Orbán Viktort, hogy bocsánatot kérjen. Elmondja majd, mennyire sajnálja, hogy nem sikerült ismét a Fidesz játszóterévé tennie Budapestet. A miniszterelnöktől pedig minden bizonnyal egy kiadós szidásra számíthat. 

2. Kivág pár fát

Kétség kívül nagyon mérges lesz Tarlós a bukás miatt. Ezt a dühét hozzá méltó módon bebetonozással és fakivágással fogja majd enyhíteni. Valószínűleg már a láncfűrészt is megvásárolta ehhez. 

3. Kipróbálja a budapesti e-jegy rendszert

Letölti az BKV alkalmazását, hogy vegyen egy vonaljegyet a hazaúthoz. Buszra szállás után rádöbben majd, hogy a budapesti e-jegy rendszer teljesen használhatatlan. Valószínűleg meg is bünteti egy ellenőr, ami még mérgesebbé teszi majd a választás elvesztése után. 

4. Elmegy sétálni a Városligetbe

Tapló Tarlós duzzogva elmegy a Városligetbe, hátha egy kiadós séta enyhíti majd bánatát. Persze rá kell majd jönnie, hogy mivel ezt is megengedte Orbánnak, épp építkezések tömegével van tele Budapest legnagyobb parkja és folyamatosan egyre kevesebb a zöld terület. Most épp nem a legmegnyugtatóbb hely a Városliget.

5. Biciklire pattan

Végső elkeseredésében úgy gondolja majd, hogy biciklizik egy jót a városban, hátha az segít. Bicikliút hiányában rákényszerül arra, hogy a szmogban szlalomozzon a kocsik között, így csak még idegesebb lesz. Mivel főpolgármesterként csak az autósoknak kedvezett, semmit nem tett, hogy kerékpáros-barát fővárost hozzon létre, hamar feladja a próbálkozást. 

+1. Nyugdíjba vonul

Megöregedett már, és a budapesti emberek is kifejezték a választáson: nem kérnek többé belőle. Rájön végre, hogy itt az ideje megkezdeni a nyugdíjas éveket. Csak abban reménykedhet, hogy nem lesz szüksége egészségügyi ellátásra, mert azt ő és fideszes haverjai teljesen tönkretették.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.