A Budapesti Iskola Intézet kezeli Heller Ágnes hagyatékát

A Budapesti Iskola Intézet kezeli Heller Ágnes hagyatékát

Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát egy új budapesti kutatóintézet kezeli majd - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

Hatalmas megtiszteltetés, egyben kötelesség is, hogy Heller Ágnes örökösei megkeresték a Fővárost, hogy kezelésre átadják Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát - írta közösségi oldalán Budapest köztársaságpárti vezetője. Karácsony Gergely közölte: egy új alapítású kutatóközpont, a Budapesti Iskola Intézet fogja kezelni a hagyatékot.

A célunk, hogy leendő iskola nemcsak az említett filozófusok hagyatékával foglalkozik majd, hanem a későbbiekben egy progresszív gondolkodású, kulturális sokszínűséget előtérbe helyező intézménnyé váljon, méltóképpen Heller Ágnes és Fehér Ferenc szellemi örökségéhez - fogalmazott Karácsony Gergely.

A bejelentés alkalmából szervezett sajtótájékoztatón részt vettek Heller Ágnes hozzátartozói.

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.