A Főkert új vezérigazgatója egy zöldebb Budapestért fog dolgozni

A Főkert új vezérigazgatója egy zöldebb Budapestért fog dolgozni

A mai naptól Zakar András személyében új vezérigazgató dolgozik egy zöldebb és élhetőbb Budapestért a Főkert élén.

2020 január 16-tól új vezérigazgatója van a Főkertnek. A Főpolgármesteri Hivatal, Karácsony Gergely kampányígéretének megfelelően, minden fővárosi cég vezetésére pályázatot írt ki, így a Főkert új vezérigazgatója is nyílt pályázaton nyerte el megbízatását.

Karácsony: Zakar András és Bardóczi Sándor, főkertész már is neki állhat egy zöldebb és élhetőbb Budapest megteremtésének.

Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán úgy kommentálta a hírt: Az új vezetésnek stratégiai szerepe lesz a város átalakításában, a zöld felületek növelésében. 

"Mivel az elkövetkezendő évek egyik legfontosabb programpontja a zöldfelületek növelése lesz a városban, az új vezetésű Főkertnek stratégiai szerepe lesz a város átalakításában. Zakar András vezérigazgató és Bardóczi Sándor főkertész máris neki tud állni egy zöldebb, élhetőbb Budapest megteremtésének" – írta Karácsony Gergely

Szabó József, a Főkert korábbi vezérigazgatója egyébként nem pályázott a pozícióra. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.