A nép kezébe adja a piac sorsát Soproni

A nép kezébe adja a piac sorsát Soproni

670 millióból újul meg a Hunyadi téri piac idén. Ön is elmondhatja véleményét!

A terézvárosi piac épületét még a korábbi ciklusokban kezdték el felújítani. Az előző városvezetés azonban csak az épület külsejével foglalkozott. A belső térben így mára szinte tarthatatlan állapotok uralkodnak. Ezen fog idén változtatni a fiatal terézvárosi polgármester.

Közösségi döntést kér a piac sorsáról is

Az idei költségvetésben 670 millió forintot különítettek el a piac belső terének megújítására. Soproni Tamás első lépésként maga járta be a piacot szakemberekkel. Meghallgatta a véleményüket a lehetséges irányokról. A következő lépéssel közösségi tervezés indul arról, hogy a helyiek milyen piacot is szeretnének Terézváros közepén. Legutóbbi a forgalomcsillapítással kapcsolatban kérte ki a terézvárosiak véleményét.

A momentumos politikusra eddig is jellemző volt tehát, hogy fontosnak tartotta bevonni a lakosokat az őket érintő döntésekbe. Most azt is bizonyította, hogy ezt rendszer szinten képzeli megvalósítani.

   

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.

  • 2020.05.28

Szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart

A tervek szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.