A Szent László gimi diákjai is tiltakoznak a fideszes NAT ellen

A Szent László gimi diákjai is tiltakoznak a fideszes NAT ellen

Kőbánya legpatinásabb középiskolája, a Szent László Gimnázium diákjai is kiálltak az Orbánék által ránk erőltetett új Nemzeti alaptantervvel szemben.

Múlt hét pénteken a gimi diákjai egy facebook bejegyzésben jelentették be, hogy ők sem értenek egyet a Fidesz új alaptantervével.

Tanáraikat és szüleiket támogatásukról biztosították, a többi iskola diákjait pedig csatlakozásra buzdították.

Egyúttal köszönetet mondtak a Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjainak, hogy elindították a Nat elleni tiltakozási hullámot

A Független Diákparlament (új nevén ADOM - Alternatív Diákközpontú Oktatásért Mozgalom) február 28-án, pénteken 16 órától tüntetést tart a Hősök terén.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.