A XVIII. kerület alpolgármestere részletesen bemutatta, hogyan óvják meg a fákat

A XVIII. kerület alpolgármestere részletesen bemutatta, hogyan óvják meg a fákat

A XVIII. kerület polgármestere biztosítja, hogy mindenki értesüljön arról, hogyan tudják megmenteni Pestszentlőrinc-Pestszentimre fáit.

Petrovai László Pestszentlőrinc-Pestszentimre alpolgármestereként folyamatosan figyelemmel követi a Havannalakótelepi munkálatokat. De Petrovai nem áll meg ennyinél, a kerület lakóinak is betekintést nyújt a folyamatokba. Szerdán például élő videóval jelentkezett be Facebook-oldalán. Ebben bemutatta, ahogy szakemberek műszerekkel vizsgálják a Havannán a fákat. 

Az alpolgármester elmondta: A közvetítéssel mindenki pontos képet kaphat arról, mi történik a XVIII. kerületi fákkal, melyik egészséges és melyiket kell kivágni.

A videóból pontos képet kaphatunk arról, hogyan néz ki egy műszeres vizsgálat, milyen eszközökre van hozzá szükség. De betekintést nyújt abba is, milyen módszerekkel tudják megmenteni a kritikus állapotba kerület fákat.

Érdemes megnézni:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.