A XVIII. kerületben mindent megtesznek a segítségre szoruló idősekért

A XVIII. kerületben mindent megtesznek a segítségre szoruló idősekért

Szaniszló Sándor (DK) a XVIII. kerület polgármestere Facebook oldalán arról számolt be, hogy 10 szállítóautó érkezett az önkormányzat épületéhez, hogy ezekkel szállíthassák ki az ételt, élelmiszert, gyógyszert a nyugdíjasoknak.

A szállítóautók a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság támogatásaként érkeztek az önkormányzathoz. "A járművek a kerületi időseink ellátásában kapnak majd nagy szerepet" - írja a polgármester.

Ha valaki elmúlt 70 éves és nincs segítsége, és vállalja, hogy otthon marad, hívja hétköznap 8-16 óra között a 296-1306 telefonszámot. Az önkormányzat munkatársai segítenek a bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.