A XVIII. kerületben mindent megtesznek a segítségre szoruló idősekért

A XVIII. kerületben mindent megtesznek a segítségre szoruló idősekért

Szaniszló Sándor (DK) a XVIII. kerület polgármestere Facebook oldalán arról számolt be, hogy 10 szállítóautó érkezett az önkormányzat épületéhez, hogy ezekkel szállíthassák ki az ételt, élelmiszert, gyógyszert a nyugdíjasoknak.

A szállítóautók a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság támogatásaként érkeztek az önkormányzathoz. "A járművek a kerületi időseink ellátásában kapnak majd nagy szerepet" - írja a polgármester.

Ha valaki elmúlt 70 éves és nincs segítsége, és vállalja, hogy otthon marad, hívja hétköznap 8-16 óra között a 296-1306 telefonszámot. Az önkormányzat munkatársai segítenek a bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.