Ártottak az áldozatok Orbánnak? Miért alázza őket?

Ártottak az áldozatok Orbánnak? Miért alázza őket?

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

Ahelyett hogy az ellenzéki képviselők mintájára a maszkok kiosztásával foglalkoznának, az Országgyűlésben ma nem akadt fontosabb dolguk, hogy mint hogy egy politikai nyilatkozatot farigcsáljanak. Jobban tették volna ha inkább a vagyonnyilatkozataikat pontosítják, de ha már így alakult legalább a járvány elleni védekezést szolgálták volna. De nem: csak egy újabb gumicsontot vettek elő a Vak Komondor legnagyobb örömére.

Az ismert nőverő, Balogh József, Orbán Fülöpházára kirendelt helytartója is csettinthetett örömében, hiszen nem akármiről szavaztak ma a képviselők: az Isztambuli Egyezmény elutasításáról. Bizony a Fidesz minden országgyűlési képviselője azért ment ma be a Tisztelt Házba, hogy a családon belüli erőszak MELLETT szavazzon.

Nincs jobb dolguk, de nekünk lehet: legyünk aktívak, és mutassuk be mindenkinek milyen emberek Orbán csicskái, és persze a főkolomposok sorában Szatmáry Kristóf, Kocsis Máté, Dunai Mónika, Simicskó István, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd.

Gátlástalanságuk a védtelenek, kiszolgáltatottak, kórházban ápolt betegek esetében sem ismer határt. Maguktól nem fognak elmenni, nekünk kell őket eltávolítani a következő választáson!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.