Ártottak az áldozatok Orbánnak? Miért alázza őket?

Ártottak az áldozatok Orbánnak? Miért alázza őket?

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

Ahelyett hogy az ellenzéki képviselők mintájára a maszkok kiosztásával foglalkoznának, az Országgyűlésben ma nem akadt fontosabb dolguk, hogy mint hogy egy politikai nyilatkozatot farigcsáljanak. Jobban tették volna ha inkább a vagyonnyilatkozataikat pontosítják, de ha már így alakult legalább a járvány elleni védekezést szolgálták volna. De nem: csak egy újabb gumicsontot vettek elő a Vak Komondor legnagyobb örömére.

Az ismert nőverő, Balogh József, Orbán Fülöpházára kirendelt helytartója is csettinthetett örömében, hiszen nem akármiről szavaztak ma a képviselők: az Isztambuli Egyezmény elutasításáról. Bizony a Fidesz minden országgyűlési képviselője azért ment ma be a Tisztelt Házba, hogy a családon belüli erőszak MELLETT szavazzon.

Nincs jobb dolguk, de nekünk lehet: legyünk aktívak, és mutassuk be mindenkinek milyen emberek Orbán csicskái, és persze a főkolomposok sorában Szatmáry Kristóf, Kocsis Máté, Dunai Mónika, Simicskó István, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd.

Gátlástalanságuk a védtelenek, kiszolgáltatottak, kórházban ápolt betegek esetében sem ismer határt. Maguktól nem fognak elmenni, nekünk kell őket eltávolítani a következő választáson!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.