Remek hír: megkezdődött a kerületi orvosi rendelők rendbetétele

Remek hír: megkezdődött a kerületi orvosi rendelők rendbetétele

A XVIII. kerület polgármestere ismét részletesen ismertette, mi mindent tett a városvezetés Pestszentimre-Pestszentlőrinc érdekében.  

Immár megszokott módon ezen a héten is Facebook-videóban mutatta be Szaniszló Sándor, mi minden történt a XVIII. kerület közéletében az elmúlt héten. 

Szaniszló: Nincsen ok pánikra a koronavírus ügyében. 

Kiderült például, hogy elővigyázatossági lépéseket tettek a koronavírus ügyében. Ennek részeként kézfertőtlenítőt helyeztek ki minden önkormányzati intézménybe, valamint sok már budapesti polgármesterrel is együttműködik.  

Videójában a polgármester azt is elmondta, hogy zéró toleranciát hirdettek az illegális szemetelőkkel szemben. Valóban hasznos lépésekkel fogják élhetőbbé tenni a kerületet. 

Elkezdték a háziorvosi rendelők kifestését, rendbetételét is, ami év végéig be is fejeződik. 

Szaniszlóék figyelembe veszik a helyiek véleményét is.

A Havannán lakók szavazhatnak majd arról, milyen új faállományt szeretnének a lakótelepen.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.