Baján a távoktatással egy új dimenzió nyílt meg

Baján a távoktatással egy új dimenzió nyílt meg

Egyedülálló Facebook-oldalt indítottak el Baján, amely magában foglalja a távoktatás rendhagyó formáját, és összesíti azokat az információkat, amelyek az otthon maradó diákok számára fontosak és érdekesek lehetnek.

"No suli - No buli" néven indult el az a Facebook-oldal, amely egyfajta online közösségi térként funkcionál.

Néhány tartalom az oldalon, a teljesség igénye nélkül:
  • Margó kézműves kuckójában minden héten újabb és újabb kreatív ötletekkel látják el azokat, akik szeretnek alkotni
  • Hédi játszóházában interaktív és otthoni játékokat találhatnak az olvasók, itt nyereményeket is begyűjthetnek a fiatalok

 

  • Gyöngyi mozi-könyv klubjában a fellelhető kötelező olvasmányokból készült filmeket gyűjtötték össze, illetve az egyéb klassz filmek ajánlói is ide kerülnek majd, és persze kiváló könyvek sem maradhatnak ki a sorból 
  • Krisz a zenei vonalat viszi, méghozzá interaktív formában

A főként bajai alkotók egészen új dimenzióját nyitják meg a távoktatásnak. Példaként: ha valaki karácsonyra gitárt kapott, de fogalma nincs, mit kezdjen vele, Szabi gitároktató sorozata segít megtanulni használni a hangszert.

Csekkoljátok az oldalt, és kövessétek a frissülő tartalmat! Baján megmutatták, hogy egy kényszerhelyzetből is ki lehet hozni a legjobbat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.