Baján a távoktatással egy új dimenzió nyílt meg

Baján a távoktatással egy új dimenzió nyílt meg

Egyedülálló Facebook-oldalt indítottak el Baján, amely magában foglalja a távoktatás rendhagyó formáját, és összesíti azokat az információkat, amelyek az otthon maradó diákok számára fontosak és érdekesek lehetnek.

"No suli - No buli" néven indult el az a Facebook-oldal, amely egyfajta online közösségi térként funkcionál.

Néhány tartalom az oldalon, a teljesség igénye nélkül:
  • Margó kézműves kuckójában minden héten újabb és újabb kreatív ötletekkel látják el azokat, akik szeretnek alkotni
  • Hédi játszóházában interaktív és otthoni játékokat találhatnak az olvasók, itt nyereményeket is begyűjthetnek a fiatalok

 

  • Gyöngyi mozi-könyv klubjában a fellelhető kötelező olvasmányokból készült filmeket gyűjtötték össze, illetve az egyéb klassz filmek ajánlói is ide kerülnek majd, és persze kiváló könyvek sem maradhatnak ki a sorból 
  • Krisz a zenei vonalat viszi, méghozzá interaktív formában

A főként bajai alkotók egészen új dimenzióját nyitják meg a távoktatásnak. Példaként: ha valaki karácsonyra gitárt kapott, de fogalma nincs, mit kezdjen vele, Szabi gitároktató sorozata segít megtanulni használni a hangszert.

Csekkoljátok az oldalt, és kövessétek a frissülő tartalmat! Baján megmutatták, hogy egy kényszerhelyzetből is ki lehet hozni a legjobbat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.