Baranyi a kerületi lakók érdekében marad független

Baranyi a kerületi lakók érdekében marad független

Baranyi Krisztina független polgármesterként sokkal hatékonyabban tudja képviselni Ferencváros és a ferencvárosiak érdekeit - ezért nem ül be egyetlen frakcióba sem a Fővárosi Közgyűlésben.

Az Azonnalinak adott interjút Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere. A hírportál arra volt kíváncsi, miért nem ül be egyetlen frakcióba sem Fővárosi Közgyűlésben. 

Baranyi: Engem függetlenként ismertek meg.

Baranyi Krisztina a IX. kerület polgármestereként több előnyét látja a függetlenként való politizálásnak. Így nem kötik őt a kerület ügyeiben pártérdekek, jobban tudja Ferencvárost képviselni. 

A polgármester azt is elmondta, a Fővárosi Közgyűlés munkáját illetően teljesen jó irányba haladnak a dolgok. Ugyanakkor még csak a munka elején tartanak, rengeteg teendő vár még rájuk. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.