Baranyi: A parkoltatáson keresztül többé egy fillért sem lophatnak Ferencvárosban!

Baranyi: A parkoltatáson keresztül többé egy fillért sem lophatnak Ferencvárosban!

Többé nem vándorol ki egyetlen forint közpénz sem a kerületből - jelentette ki Baranyi Krisztina annak kapcsán, hogy péntektől a teljes kerületben saját kézbe kerül a parkoltatás. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltuk, a fideszes parkolási maffia szánalmas bosszúhadjáratba kezdett Baranyi Krisztina ellen. Bár Ferencváros önkormányzata már rég felszólította a korábbi parkolásüzemeltető céget, hogy tüntesse el automatáit a kerület parkolóiból, ők erre mégsem voltak hajlandóak. Emiatt nem tudta az önkormányzat időben beindítani a parkolásüzemeltetést a kerület egy kis részén. 

Baranyi: Ebből a kerületből többé senki sem lop ki egyetlen fillért sem a parkoláson keresztül!

Ferencváros új polgármestere, Baranyi Krisztina most arról számolt be, végre megszűnik ez a helyzet. A korábbi parkolásüzemeltető cég pénteken végre elkezdte az automatái elszállítását, a kerület pedig azonnal ki is helyezi a helyükre saját gépeit. Ennek köszönhetően már a teljes kerületben saját kézben lesz a parkolásüzemeltetés. 

Ez már csak azért is örömhír, mert ezzel véget ért az a gyakorlat, hogy a parkoltatáson keresztül a kerületi emberek pénzét lopja a fideszes parkolási maffia!

Baranyi azt is elmondta: büszkeségre ad okot, hogy minden nehézség ellenére, a kerület egyetlen hónap alatt saját kézbe tudta venni a parkoltatást. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.

  • 2020.09.15

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.

  • 2020.09.13

Karácsony: gyerekként én is szerettem a számháborút, de most más időket élünk

A főpolgármester közölte: a fővárosnak nincs pénze arra, hogy a kormány feladatait átvegye.