Baranyi: A parkoltatáson keresztül többé egy fillért sem lophatnak Ferencvárosban!

Baranyi: A parkoltatáson keresztül többé egy fillért sem lophatnak Ferencvárosban!

Többé nem vándorol ki egyetlen forint közpénz sem a kerületből - jelentette ki Baranyi Krisztina annak kapcsán, hogy péntektől a teljes kerületben saját kézbe kerül a parkoltatás. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltuk, a fideszes parkolási maffia szánalmas bosszúhadjáratba kezdett Baranyi Krisztina ellen. Bár Ferencváros önkormányzata már rég felszólította a korábbi parkolásüzemeltető céget, hogy tüntesse el automatáit a kerület parkolóiból, ők erre mégsem voltak hajlandóak. Emiatt nem tudta az önkormányzat időben beindítani a parkolásüzemeltetést a kerület egy kis részén. 

Baranyi: Ebből a kerületből többé senki sem lop ki egyetlen fillért sem a parkoláson keresztül!

Ferencváros új polgármestere, Baranyi Krisztina most arról számolt be, végre megszűnik ez a helyzet. A korábbi parkolásüzemeltető cég pénteken végre elkezdte az automatái elszállítását, a kerület pedig azonnal ki is helyezi a helyükre saját gépeit. Ennek köszönhetően már a teljes kerületben saját kézben lesz a parkolásüzemeltetés. 

Ez már csak azért is örömhír, mert ezzel véget ért az a gyakorlat, hogy a parkoltatáson keresztül a kerületi emberek pénzét lopja a fideszes parkolási maffia!

Baranyi azt is elmondta: büszkeségre ad okot, hogy minden nehézség ellenére, a kerület egyetlen hónap alatt saját kézbe tudta venni a parkoltatást. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.