Baranyi elérte: szabadidőközpontot kapnak a budapestiek

Baranyi elérte: szabadidőközpontot kapnak a budapestiek

Ferencváros polgármestere bemutatta, milyen menő fejlesztéseket harcolt ki az atlétikai stadion megépítésének feltételeként. 

Baranyi Krisztina Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben minden atlétikai stadionnal kapcsolatos kérdésre válasszal szolgál. 

Szabadidőközpont, ahol még atlétikai vb-t is lehet rendezni.

Ferencváros polgármestere elmondta: Többen azzal vádolják, hogy eladta magát a kormánynak, amiért belegyezett a stadion felépítésébe. Ezzel szemben a valóság az, hogy Baranyi Krisztina egy olyan nagy tömegsportcentrum, szabadidőközpont létrehozására adott engedélyt, amelyben még egy atlétikai vb-t is meg lehet rendezni. 

Baranyi Krisztina részletesen bemutatta mennyi új, a budapestiek érdekét szolgáló beruházást harcolt ki a kormánynál. Mint mondta, a legnagyobb különbség, hogy a “Baranyi-terv” alapján vissza kapják a Vituki strandot a fővárosiak. A stadiont rendezvényközpontként is lehet majd használni, diákoknak zöldövezet lesz kialakítva, ráadásul még óvoda is épül. 

Izgalmasabbnál izgalmasabb fejlesztéseket sorol még fel Baranyi a videójában: 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.