Baranyi elérte: szabadidőközpontot kapnak a budapestiek

Baranyi elérte: szabadidőközpontot kapnak a budapestiek

Ferencváros polgármestere bemutatta, milyen menő fejlesztéseket harcolt ki az atlétikai stadion megépítésének feltételeként. 

Baranyi Krisztina Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben minden atlétikai stadionnal kapcsolatos kérdésre válasszal szolgál. 

Szabadidőközpont, ahol még atlétikai vb-t is lehet rendezni.

Ferencváros polgármestere elmondta: Többen azzal vádolják, hogy eladta magát a kormánynak, amiért belegyezett a stadion felépítésébe. Ezzel szemben a valóság az, hogy Baranyi Krisztina egy olyan nagy tömegsportcentrum, szabadidőközpont létrehozására adott engedélyt, amelyben még egy atlétikai vb-t is meg lehet rendezni. 

Baranyi Krisztina részletesen bemutatta mennyi új, a budapestiek érdekét szolgáló beruházást harcolt ki a kormánynál. Mint mondta, a legnagyobb különbség, hogy a “Baranyi-terv” alapján vissza kapják a Vituki strandot a fővárosiak. A stadiont rendezvényközpontként is lehet majd használni, diákoknak zöldövezet lesz kialakítva, ráadásul még óvoda is épül. 

Izgalmasabbnál izgalmasabb fejlesztéseket sorol még fel Baranyi a videójában: 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.