Baranyi Krisztina: Ferencváros nincs Fradi nélkül!

Baranyi Krisztina: Ferencváros nincs Fradi nélkül!

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestereként azért is fog dolgozni, hogy minden kerületi gyermeknek lehetősége legyen sportolni.

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere szombaton a FTC-Újpest meccsről jelentkezett be.  

A IX. kerületi polgármester drukkolás közben elmondta: Ferencvárosnak támogatnia kell büszkeségét, a sportot. Városvezetőként mindent meg fog tenni, hogy a 120 éves, nagy múltú sportklubbot segítsék. 

Támogatni fogják az utánpótlás nevelést. Minden ferencvárosi gyermeknek, akinek nincsen lehetősége sportolni, mert nem tudják kifizetni a szülei a sok ezer forintos tagdíjat, vagy a sportfelszerelést, hozzájárulással fognak segíteni.  

Mert Ferencváros nincs Fradi nélkül és Fradi nincs Ferencváros nélkül.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.