Végre saját kezébe veszi a parkolásüzemeltetést Ferencváros!

Végre saját kezébe veszi a parkolásüzemeltetést Ferencváros!

Már 2020-ban 600 millió forintot fog megspórolni Baranyi Krisztina és városvezetése Ferencvárosnak a parkolási maffia felszámolásával!

2020. január 1-től végre valóban saját kezébe veszi a kerület a parkolásüzemeltetést - ezt Facebook-videójában jelentette be Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere.

Baranyi: 2020-ban felszámoljuk a parkolási maffiát!

Baranyiék lépésnek köszönhetően a jövőben nagyságrendekkel több pénz fog jutni közcélokra, a helyiek életkörülményeinek javítására. Az önkormányzat számításai szerint ez az összeg akár a 400-600 millió forintot is elérheti. 

A fideszes parkolási maffia szánalmas bosszúhadjáratot próbál vívni Baranyi Krisztina ellen. Mint ismert, december 31-én lejárt a parkolásüzemeltető cég szerződése. Ferencváros önkormányzata fel is szólította a céget, hogy tüntesse el parkolóautomatáit a kerület parkolóiból, ők erre mégsem voltak hajlandóak. Emiatt nem tudja az önkormányzat beindítani a parkolásüzemeltetést január 2-án.

De Baranyi Krisztina ezt sem hagyja annyiban!

Ferencváros polgármestere minden kárt, minden egyes fillér veszteséget, amit ezzel a kerületnek okozott a cég, ki fog fizettetni velük. 

Minden próbálkozás ellenére 2020. január 15-től pedig már a kerület új, piros színű automatáinál tudnak fizetni az autósok a parkolásért. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.