Baranyit csak egy dolog érdekli: a kerületiek!

Baranyit csak egy dolog érdekli: a kerületiek!

Baranyi Krisztina, a ferencvárosi új polgármester Facebook-oldalán osztotta meg a 444.hu egyik cikkét, amihez hozzáfűzte, őt semmi más nem érdekli, csak a kerület lakóinak a sorsa.

Baranyi úgy véli, semmilyen párt- vagy egyéni érdek nem írhatja felül Ferencváros érdekeit.

A bejegyzésében hozzá tette, ők pontosan ilyen szellemben fogják vezetni a várost. 

Ezt a néhány sort egy cikk kapcsán osztotta meg a közösséggel, amiben nyíltan le van írva, hogy Baranyinak milyen nehéz helyzete volt a kampányidőszakban, hiszen nem állt mellette semmilyen párt, semmilyen befolyásos támogató, nem volt pénze és még a Fidesz mocskaival és Pál Tibor hátsó szándékaival is meg kellett küzdenie. 

A IX. kerületi kampány talán minden eddiginél jobban eldurvult.

A általános egymást próbáljuk bemocskolni kampány Ferencvárosban odáig fajult, hogy Baranyit még azzal is megvádolták, hogy megharapott egy parkolóőrt és a lakcímét is szétdobálták a postaládákban, finoman arra bíztatva a lakosokat, hogy nyugodtan inzultálják a polgármester-jelöltet és családját. 

Hiába költöttek rengeteg pénzt ezekre az egyébként "olcsó" kampánytrükköre, Baranyi hatalmas fölénnyel nyerte meg a vasárnapi önkormányzati választást. 

"Most országosan is egyedülálló lehetőség előtt áll a kerület. Megtisztulhat a rendszerszintű korrupciótól." - olvasható a 444.hu cikkében. 

Ami a kampányidőszakban hátránynak bizonyult, most óriási lehetőség Baranyi kezében.

Ugyanis, mivel a helyi polgárokon és néhány kicsi szervezeten kívül nem állt be senki Baranyi mögé, így az újdonsült polgármesternek nincs is kinek elszámolnia. Nem tartozik senkinek semmivel: nincs adóssága se párt, se nagyvállalkozás felé, nem kötik a kezét pártalkuk, nem nyújthat be neki számlát se vezérigazgató, se pártelnök, se vállalkozó. 

Csak és kizárólag a ferencvárosi lakosok felé kell majd elszámolnia, nekik kell majd betartania az ígéreteit, de semmi kétségünk afelől, hogy ez valóban így is lesz, hiszen Baranyi Kriszta maga jelentette ki, neki senki és semmi nem számít, csakis a kerület lakosainak az érdeke. 

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.

  • 2020.05.28

Szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart

A tervek szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.