Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri Tibor a 168órának adott részletes interjút arról, hogyan lett ő a polgármesterjelölt, majd a polgármester, a Fidesz leváltásának lehetséges módjairól és a kampányról. 

Az újságnak adott interjújában Újpest polgármestere elmondta, már a tavalyi országgyűlési választások után felhívta a többi párt helyi képviselőjét. Megkérte őket, üljenek össze, nézzék meg, tudnak-e valamit tenni.

A helyi politika ugyanis nem ideológiák harca.

A kérdésre, miért ő lett a polgármesterjelölt, Déri kifejtette: Bár viszonylag ismeretlen volt, a Fidesz nem tudta semmivel támadni. Tizennégy éve a kerületben él. Nincsen vagyona, nincsenek cégei. Gyönyörű feleségével, három kisgyerekével és kutyájával él együtt. 

A helyi Fidesz ellenben már nem ilyen feddhetetlen. 

Déri azzal vállalat el a jelöltséget, hogy kikötötte: mindent korrupciós ügyet felderítenek, mindent megnéznek és nyilvánosságra is hoznak.

(A teljes interjú itt olvasható.) 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.