Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri Tibor a 168órának adott részletes interjút arról, hogyan lett ő a polgármesterjelölt, majd a polgármester, a Fidesz leváltásának lehetséges módjairól és a kampányról. 

Az újságnak adott interjújában Újpest polgármestere elmondta, már a tavalyi országgyűlési választások után felhívta a többi párt helyi képviselőjét. Megkérte őket, üljenek össze, nézzék meg, tudnak-e valamit tenni.

A helyi politika ugyanis nem ideológiák harca.

A kérdésre, miért ő lett a polgármesterjelölt, Déri kifejtette: Bár viszonylag ismeretlen volt, a Fidesz nem tudta semmivel támadni. Tizennégy éve a kerületben él. Nincsen vagyona, nincsenek cégei. Gyönyörű feleségével, három kisgyerekével és kutyájával él együtt. 

A helyi Fidesz ellenben már nem ilyen feddhetetlen. 

Déri azzal vállalat el a jelöltséget, hogy kikötötte: mindent korrupciós ügyet felderítenek, mindent megnéznek és nyilvánosságra is hoznak.

(A teljes interjú itt olvasható.) 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.