Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri: A helyi politika nem ideológiák harca

Déri Tibor a 168órának adott részletes interjút arról, hogyan lett ő a polgármesterjelölt, majd a polgármester, a Fidesz leváltásának lehetséges módjairól és a kampányról. 

Az újságnak adott interjújában Újpest polgármestere elmondta, már a tavalyi országgyűlési választások után felhívta a többi párt helyi képviselőjét. Megkérte őket, üljenek össze, nézzék meg, tudnak-e valamit tenni.

A helyi politika ugyanis nem ideológiák harca.

A kérdésre, miért ő lett a polgármesterjelölt, Déri kifejtette: Bár viszonylag ismeretlen volt, a Fidesz nem tudta semmivel támadni. Tizennégy éve a kerületben él. Nincsen vagyona, nincsenek cégei. Gyönyörű feleségével, három kisgyerekével és kutyájával él együtt. 

A helyi Fidesz ellenben már nem ilyen feddhetetlen. 

Déri azzal vállalat el a jelöltséget, hogy kikötötte: mindent korrupciós ügyet felderítenek, mindent megnéznek és nyilvánosságra is hoznak.

(A teljes interjú itt olvasható.) 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.